Nieuwe cadeaucheques

Cadeautip: Buurman’s Dinercheque

Wij hebben onze eigen “Buurman’s Dinercheque”…..Leuk als cadeau, als verrassing of gewoon! (Ook hierop wordt geen cash geld teruggegeven!). Waarde: € 10,00, € 15,00, € 20,00 óf een samenstelling van deze bedragen. Natuurlijk verpakken we de bon(nen) voor u in geschenk-enveloppe met boodschap.

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen

VVV Dinercheque

Daarnaast accepteren we de VVV dinercheque  Met de VVV Dinercheque kun je terecht bij ons. 

Met ingang van 1 juli 2020 mag het deel van de transactie van de VVV Cadeaukaart niet meer zijn dan € 50,00. Uiteraard kunt u het resterende deel van de transactie betalen met iDeal.

Ben je nog in het bezit van de papieren Nationale Dinercheque, dan kun je deze nog gewoon besteden bij ons. De Nationale Dinercheque blijft namelijk onbeperkt geldig. Ook de Nationale Dinercheque met gulden/eurovermelding is nog gewoon te besteden. (Hierop wordt geen cash geld teruggegeven!). Waarde: € 25,00, € 35,00 en/of € 50,00

VVV cadeaukaart

En natuurlijk accepteren we ook de VVV cadeaukaart!

LET OP: Door problemen bij inname zijn we tijdelijk gestopt met de inname van Wonderbox/Giftforyou-bonnen! Als dit bericht er niet meer staat accepteren we ze weer

We accepteren de giftforyou-bon/Wonderbox, maar niet allemaal. Kijk dus op www.giftforyou óf op www.wonderbox.nl bij de bon die u heeft of deze bij ons inwisselbaar is. Mocht u dan besluiten deze bij ons in te wisselen zijn er een paar spelregels:

  • Registreer de bon op de site van wonderbox of giftforyou
  • Reserveer bij ons met de mededeling dat u de bon heeft (zonder reservering kunnen we de bon niet innemen!)
  • De bon is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen en we nemen maar maximaal 1 bon per reservering in.
  • Neem op de dag van uw reservering alle doosjes/bonnen/uitgeprinte zaken mee (niet op uw telefoon!)
  • Wij geven geen geld terug op de bon
  • Dranken zijn altijd exclusief (deze dient u apart af te rekenen)

Voor meer info graag informeren bij Wonderbox óf Giftforyou svp!

Wij accepteren natuurlijk de Hamershofbon van alle waarden! We geven alleen geen contant geld terug op de bon! Meldt even dat u de bon heeft bij binnenkomst, dat scheelt weer tijd aan het einde.