Geen theatermenu, maar keuze uit onze gehele kaart met korting (inclusief drank!)

Wat leuk dat jullie interesse tonen in onze brasserie om je lekker te laten verwennen door ons. Deze aktie geldt voor alle voorstellingen in het AFAS theater op de dag van uw komst naar ons.

Wij vinden een theatermenu geen leuke optie voor de bezoekers van het AFAS theater en hebben daarom besloten om gewoon 8% korting te geven op alles wat jullie kiezen  Kies dus lekker uit de kaart en neem wat jullie willen en wij geven op alles (dus ook de dranken) deze korting. Het enige wat wij willen zien zijn de tickets van alle gasten die meedoen met de actie op de betreffende avond of middag van de voorstelling. Let er wel op dat we deze korting niet kunnen geven in combinatie met tegoedbonnen (behalve die van onszelf) zoals VVV-bon, Nationale dinercheque, Wonderbox etc. én zonder reservering vooraf kunnen wij de korting niet geven. Bij deze reservering MOET u wel vermelden dat u naar het AFAS theater gaat en de tickets kunnen overleggen aan ons! (Let hier goed op om teleurstelling te voorkomen).

De voorstelling is in het prachtige AFAS theater, ongeveer 5 minuten met de auto. Als u reserveert laat dan weten dat u naar het AFAS theater gaat, dan houden wij rekening met de tijd zodat u op tijd bent voor de voorstelling. Reserveer via: Restaurant de Buurman in Leusden | BookDinners U kunt op onze reserverings-site reserveren tot maximaal 6 personen. Wilt u met meer mensen tegelijk komen, bel ons dan even op onderstaand nummer, dan komt het meestal wel goed. Nogmaals; zonder reservering vooraf geven wij de korting helaas niet!

Mocht het onderweg druk zijn of zit het gewoon even tegen? Kijk dan gewoon even online op de kaart en geef uw eten alvast aan ons door met de aankomsttijd bij ons (ongeveer!), zodat we iets tijd winnen en jullie toch relaxed kunnen eten! Bel ons dan gewoon op 033-4321 667

Parkeren is gratis in Leusden, maar komt u voor 18.00 uur dan moet u wel rekening houden met het plaatsen van een blauwe schijf voor de voorruit van de auto (parkeerduur is 3 uur!).

Wij wensen u heel veel plezier bij ons en bij de voorstelling en we kunnen niet wachten u te begroeten.